Lanterne și accesorii Fenix

Oferim o gamă completă de produse Fenix, care includ lanterne, lanterne frontale, lanterne de camping, lanterne pentru bicicletă, acumulatori, încărcătoare și monturi. Indiferent de nevoile tale, avem soluții de iluminat de înaltă calitate, concepute pentru a face față cerințelor tale în cele mai diverse situații. Dacă ești în căutarea unei lanterne frontale fiabile sau a unei lanterne puternice pentru camping, ai ajuns unde trebuie. Gama noastră cuprinzătoare de produse Fenix include tot ce ai nevoie pentru a te asigura că ești pregătit pentru orice aventură sau activitate. Alege calitatea și performanța cu lanternele și accesoriile Fenix.

Gama completă, extrem de diversificată, de lanterne profesionale marca Fenix pentru activități outdoor, destinate amatorilor sau pentru pasionații de sporturi extreme cuprinde mini-lanternele de buzunar, ce pot fi atașate brelocului dumneavoastră, continuând cu lanternele frontale, lanterne pentru camping, lanterne pentru bicicletă și nu în ultimul rând cu lanternele profesionale, rezistente, gândite și construite să funcționeze în condiții meteo extreme, pentru activități ca pescuit și vânătoare, căutare, speologie, alpinism.

Pentru mai multe informații și oferte de preț* vă rugăm să ne cotactați.

*Speologii legitimați la Federația Română de Speologie – FRS, Salvatorii Montani și Salvatorii Speologi legitimați la Asociația Națională a Salvatorilor Montani din România – ANSMR / Corpul Român Salvaspeo – CORSA, asociațiile speologice și Serviciile Publice Salvamont-Salvaspeo beneficiază de un discount de 10% la toate produsele din gama Fenix Light!

Leave a comment