Servicii

Cave diving

Organizarea de scufundări în peșteri și galerii de mină scufundate din România (Peștera Isverna, Peștera de la Păstrăvărie, Izbucul Izbândiș, Tăuz, Cotețul Dobreștilor, etc.) și din străinătate (Peștera Molnár János și mina Kobanya din Budapesta – Ungaria, Lot – Franța, Kefalonia – Grecia, Mostar – Bosnia, Matka Vrelo -Macedonia, Mexic, etc). Vizitele sunt organizate pentru scafandri brevetați.

Alege locația sau spune ce ai vrea sa experimentezi și ne vom ocupa de obținerea autorizațiilor de acces și de toată logistica necesară pentru o experiență inedită (cazare, masă, închirierea de echipamente, încărcarea buteliilor, ghidaj).

Turism speologic

Vizitează una dintre cele mai mari, frumoase sau adânci peșteri din România. Alege locația sau spune ce ai vrea sa experimentezi si ne vom ocupa de obținerea autorizațiilor de acces, asigurarea echipamentelor individuale și/sau colective pentru o experiență inedită.

Cursuri

Nu te-ai mai scufundat sau vrei să urmezi un curs de scufundare? Participă la o sesiune de Discover Scuba Diving sau la un curs de scufundare în ape deschise, sidemount sau pentru scufundari în peșteri.

La toate cursurile se va pune accent pe un bun control al flotabilității, poziției și a tehnicilor de propulsie. Taxele pentru curs se plătesc în avans și sunt nerambursabile. Participarea la un curs nu garantează și certificarea. Bevetul se acordă numai dacă cursantul și-a însușit toate tehnicile și este capabil să execute corect toate exercițiile cerute pe parcursul scufundarilor din cadrul cursului.

Prestări servicii

Servicii personalizate pentru lucrări subacvatice de căutare și recuperare, inspecții, construcții și lucrări de mentenanță la baraje, hidrocentrale, stații captare și de pompare etc.).

Prețurile competitive, serviciile rapide și flexibile fac din Transilvania Cave Diving partenerul ideal pentru lucrări subacvatice și proiecte mici.

Vânzare de echipamente

Distribuirea de echipamente pentru scufundari recreaționale, tehnice sau utilitare, salvări și sporturi acvatice din gama TecLine, Ammonite System, Kwark, Ur-Flex, Bauer, Si Tech, Shearwater cât și de al alți producători.

Service

Servicii de verificare periodică, reparații și piese de schimb pentru echipamente de scufundare (service regulatoare, BCD, test ISCIR, curățare interioară a buteliilor și a valvelor, reparații costume uscate, compresoare etc.).

Pentru mai multe informații și oferte de preț vă rugăm să ne cotactați.

%d bloggers like this: