Servicii

Turism speologic

Vizitează una dintre cele mai mari, frumoase sau adânci peșteri din România. Alege locația sau spune ce ai vrea sa experimentezi si ne vom ocupa de obținerea autorizațiilor de acces, asigurarea echipamentelor individuale și/sau colective și ghidaj pentru o experiență inedită.

Cave diving

Organizarea de scufundări în peșteri și galerii de mină scufundate din România (Peștera Isverna, Peștera de la Păstrăvărie, Izbucul Izbândiș, Tăuz, Cotețul Dobreștilor, etc.) și din străinătate (Peștera Molnár János și mina Kobanya din Budapesta – Ungaria, Lot – Franța, Kefalonia – Grecia, Mostar – Bosnia, Matka Vrelo -Macedonia, Mexic, etc). Vizitele sunt organizate pentru scafandri brevetați.

Alege locația sau spune ce ai vrea sa experimentezi și ne vom ocupa de obținerea autorizațiilor de acces și de toată logistica necesară pentru o experiență inedită (cazare, masă, închirierea de echipamente, încărcarea buteliilor, ghidaj).

Vânzare de echipamente

Distribuirea de echipamente pentru scufundari recreaționale, tehnice sau utilitare, salvări și sporturi acvatice din gama TecLine, Ammonite System, Kwark, Ur-Flex, Bauer, Si Tech, Shearwater cât și de al alți producători.

Prestări servicii

Servicii personalizate pentru lucrări subacvatice de căutare și recuperare, inspecții, construcții și lucrări de mentenanță la baraje, hidrocentrale, stații captare și de pompare etc.).

Prețurile competitive, serviciile rapide și flexibile fac din Transilvania Cave Diving partenerul ideal pentru lucrări subacvatice și proiecte mici.

Pentru mai multe informații și oferte de preț vă rugăm să ne cotactați.

%d bloggers like this: