Shop

Transilvania Cave Diving distribuie echipamente pentru scufundare, lanterne, salvări și sporturi acvatice din gama TecLine, Kwark, Ammonite System, UR-flex, BauerUrsuitSi TechShearwater, Fenix cât și de al alți producători.

Comenzi

Dacă ați ales produsele care corespund cerințelor dumnevoastră trimiteți un email la adresa de contact în care să specificați care sunt produsele pe care doriți să le comandați, model, producător, număr de bucăți, etc. Deasemenea în corpul mesajului specificați numele dumneavostră, numărul de telefon și adresa unde doriți să fie livrate produsule. Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea comenzii a stocurilor și a termenului de livrare.

Dacă încă nu sunteți hotărât care sunt echipamente de care aveți nevoie puteți să ne contactați și vă vom consilia pentru a alege cele mai potrivite produsele în funcție de nevoile dumneavoastră.

Pentru factura fiscala sunt necesare urmatoarele date :
Persoane fizice (nume, prenume, adresa de domiciliu și CNP) ;
Persoane juridice (denumire firmă, cod fiscal și adresa sediului social).

Lanterne profesionale marca Fenix pentru activități outdoor. Mini-lanternele de buzunar, lanternele frontale, lanterne pentru camping, lanterne pentru bicicletă, acumulatori și încărcătoare inteligente și nu în ultimul rând lanternele profesionale, rezistente, gândite și construite să funcționeze în condiții meteo extreme, pentru activități ca pescuit și vânătoare, speologie, alpinism, scufundări.

Echipamente pentru scufundare din gama TecLine, Scubatech, Seacraft, McNett, Eezycut, Miflex, Ocean Reef, Polaris, Luxfer, Eurocilinderes (regulatoare, veste compensatoare BCD, labe, măști, cuțite, balize, butelii, reel, costume, cagule, mănuși și botoșei din neopren, lanterne, instrumente, genți, scootere subacvatice, măști fullface, sisteme de comunicații subacvatice, foto-video, service, întreținere, accesorii, materiale promotionale, etc.).

Lanterne și sisteme pentru încălzire (lanterne compacte și de backup, lanterne cu cablu și acumulator, lanterne video, acumulatori pentru sistemele de încălzire, accesorii).

Subveșmânt pentru costumele uscate (combinezoane din una sau două piese, veste, mănuși și șosete).

Furtunuri HP și LP din nylon de diverse culori sau din cauciuc. Lungimi standard sau customizate.

Compresoare mobile și fixe pentru încărcarea buteliilor pentru scufundare cu aer sau Nitrox. Motor electric monofazat și trifazat sau motor termic, capacitate de încărcare de la 100-1480 litrii/min. și de la 90 la 420 bar, piese de schimb și consumabile (fitre, ulei, etc.).

Costume uscate confecționate din Cordura, Sofdura, Kevlar, HL Trilaminate, 4-tex Dive și Poliureatan. Cagule, valve, sigilii și sisteme de etanșare la gât și mâneci, manuși uscate, fermoare, cizme și alte opționale personalizate în funcție de preferințele.

Componente pentru costume uscate (sigilii și sisteme modulare de etanșare pentru gât și mâneci, valve și mănuși uscate).

Computere pentru toate tipurile de scufundări, aer, NITROX, gaze multimple, trimix, circuit deschis și rebreather.

Livrare și plată

Livrarea se face prin curier rapid iar taxele de transport pentru comanda dumneavoastră vor fi calculate în funcție de dimensiunile și greutatea coletului.

Expedierea coletelor beneficiază de transport gratuit pentru comenzi de peste 300 lei. În cazul adreselor care nu sunt în aria de acoperire a curierului se plătesc kilometri suplimentari până la adresa de livrare. Pentru comenzile cu valoare mai mică de 300 lei costurile de transport sunt suportate de către client.

Termenul de livrare nu este garantat, prin urmare, în funcție de stocurile disponibile, stocurile și termenele de livrare ale furnizorilor sau al altor factori externi (ex: sărbătorile legale, zilele declarate nelucrătoare, calamități și alte situații de urgență) acest termen se poate prelungi.

Plata se face prin ordin de plată în unul din conturile Transilvania Cave Diving indicate pe factură.

Politica de retur

În conformitate cu OUG 34/2014, consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fară penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, și anume taxa de transport. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului (consumatorului), folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

În aceasta situatie, clientul se obligă să notifice SC Transilvania Cave Diving SRL, privind intenția sa de a returna produsele achiziționate, printr-un email cu următoarele informații:

  • Datele de identificare: nume, prenume și număr de telefon;
  • Produsele care se vor returna;
  • Motivul returului (optional)
  • Modalitatea de stornare (fie se pot înlocui produsele returnate cu altele de o valoarea cel puțin egală, fie se pot restitui banii în contul clientului prin virament bancar – atenție, contul bancar trebuie să fie pe numele clientului care a efectuat comanda).

Clientul este responsabil să se asigure că produsele se vor returna în termenul de maxim 14 zile calendaristice de la primirea coletului, în caz contrar returul va fi refuzat.

SC Transilvania Cave Diving SRL își rezervă dreptul de a nu accepta returul produselor care au fost executate/personalizate la comandă (costume uscate, subveșmânt pentru costumul uscat, veste compensatoare, etc.), care prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid (produse de lenjerie, produse consumabile, etc.).


Condiții de returnare în termenul de 14 de zile din momentul achiziției:

  • Produsul trebuie să fie returnat în starea în care a fost furnizat, fără urme de uzură, zgârieturi, ciobituri, lovituri, sau vicii cauzate de un șoc extern.
  • Produsul trebuie returnat în ambalajul original, împreună cu toate accesoriile primite.
  • Produsul trebuie împachet corespunzător pentru a fi protejat împotriva eventualelor deteriorări din timpul transportului.
  • Produsele achiziționate la set sau sub formă de pachete speciale sau care beneficiază de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma în care au fost livrate.

Nerespectarea acestor conditii, lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse va atrage respingerea returului!

Pentru comenzi și alte informații vă rugăm să folosiți una din adresele de contact.

%d bloggers like this: