Program Cave Diving România – 2021

Peștera Isverna

Scufundări organizate în Peștera Isverna și opțional în Peștera de la Păstrăvărie (cca. 40 km de Isverna).

Având în vedere numărul limitat de intrări autorizate pentru anul 2021, vizitele se vor organiza exclusiv în baza rezervărilor.

Vizitele se vor organiza începând cu data de 01.04.2021.

Asigurăm servicii complete de ghidaj, transport al echipamentelor de scufundare în peșteră, umplerea buteliilor pentru scufundare cu aer sau NITROX și după caz, închirierea de echipamente pentru scufundare și rezervarea serviciilor de cazare și masă.

https://transilvaniacavediving.com/visit-isverna/

Apuseni Cave Diving Tour

Scufundări în cele mai importante locații de cave diving din Munții Apuseni (Izbucul Izbândiș, Izbucul Cotețul Dobreștilor, Izbucul Tăuz, etc.).

Având în vedere numărul limitat de intrări autorizate pentru anul 2021, vizitele se vor organiza exclusiv în baza rezervărilor.

Asigurăm servicii complete de ghidaj, umplerea buteliilor pentru scufundare cu aer, NITROX sau TRIMIX și după caz, închirierea de echipamente pentru scufundare și rezervarea serviciilor de cazare și masă.

Intro to Side Mount

Sesiuni de inițiere și antrenamente de scufundare în configurația side mount, pentru grupe de maximum 2 persoane, la bazin (în Arad). Scufundări în lacuri din zona de vest a României sau din Serbia.

Asigurăm închirierea de echipamente pentru scufundare (vestă, butelii și regulatoare pentru configurația side mount, labe, mască, costum neopren, etc.) umplerea buteliilor pentru scufundare cu aer sau NITROX și după caz, rezervarea serviciilor de cazara și masă.

Cursuri Side Mount, Cavern și Intro to Cave

Cursuri IANTD pentru scufundări în ape deschise în configurația Side Mount și cursuri de Cavern și Intro to Cave.

Cursurile se vor organiza exclusiv în baza rezervărilor pentru grupe de 3 persoane. Cursurile vor fi ținute în limba engleză, instructor – Karel Levrau (Narcotec Diving – Belgia).

Asigurăm instruirea, manualul și după caz, închirierea de echipamente pentru scufundare (vestă, butelii și regulatoare pentru configurația side monut, labe, mască, costum neopren, etc.), umplerea buteliilor pentru scufundare cu aer sau NITROX, rezervarea serviciilor de cazare și masă. Participarea la un curs nu asigură și obținerea brevetului!

Pentru rezervări și alte informații suplimentare vă rugăm să folosiți una din adresele de contact.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: